Pályázatfigyelés

A pályázatfigyelés projektegyeztető megbeszélés után indul: a Porta Utilis megvizsgálja, milyen projektekhez van pénzre, támogatásra szüksége a vállalkozásnak, majd ez alapján azokat a pályázatokat keresi meg, amely: a legbiztosabban, a legtöbb pénzt, a

Pénzügyi-, és hiteltanácsadás

Magyarország gazdasági és pénzügyi működése, valamint az Uniós pénzek lehívása - mely egy összefüggő mikro-és makrogazdasági és monetáris egység jól körülírható keretei között történik - folyamatos változások

Hitelközvetítés

A hitelkérelmek elbírálását minden esetben a bankok végzik, de egy eredményes hitelkérelem összeállításában az ügyfélnek, és a hitelközvetítőknek is vitathatatlanul nagy szerepük van. A hitelközvetítő sokat tehet az eredményesség érdekében,

Pályázatírás

A Porta Utilis pályázatírás esetén: A rendelkezésre bocsátott információkat bizalmasan kezeli; külső -harmadik-  félnek a pályázó hozzájárulása nélkül betekintést nem enged; A pályázatot a pályázati kiírásnak megfelelően állítja össze az előírásoknak megfelelő

http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/346505porta_utilis_slide_01.jpg http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/227026slide_02.jpg http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/573238slide_03.jpg http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/744084slide_04.jpg
 
Szolgáltatásaink PDF Nyomtat Email

Fő tevékenységi köreink:

pályázatfigyelés: Személyre szabott, az individualitást szem előtt tartva potenciálispályázatokból rövid, áttekinthető, és mégis részletes vázlat elkészítése.

pályázatírás: A fejlesztési ötletek írásba foglalása, valamint pályázat mellékleteként szükséges dokumentumok elkészítése, pályázathoz való csatolása. E munkák elvégzése minden kritériumnak megfelelve nagyfokú gondosság és összetett szakmai felkészültség mellett történik.

projekttervezés: A komplex projektek illetve a nagy beruházások esetében racionális és költségkímélő projekttervezés az elvárt eredményeknek megfelelve, magában hordozva a megvalósíthatóság alapfeltételeit. Így különösképpen a projekt célrendszerére, a projekt tevékenységeire, a projekt költségvetésére, valamint a projekt időbeli és pénzügyi ütemezésére vonatkoztatva.

projektmenedzselés: Olyan egyedi folyamatrendszer lefolytatása, amely kezdési és befejezési dátumokkal megjelölve, specifikus követelményeknek, így különösképpen az idő-, költségek-, és erőforrások figyelembevételével, koordináljuk és kontrolláljuk a tevékenységek szegmenseit, hogy ez által a legoptimálisabb célkitűzéseket érjük el.

tanácsadás: A vállalkozások napi működtetésével kapcsolatos valamennyi problémájára, valamint a felmerülő feladatokra egy helyen, optimális költséghatékonysággal, garantált szakmai színvonalon javaslattétel a megoldásokra.
Ezáltal még az egyedi problémákat is komplex szemlélettel tudjuk kezelni. Így különösképpen: komplex gazdasági tanácsadás, cégalapítás, cégműködtetés, adózás, üzleti tranzakciók.

klaszter támogatás: A fejlesztésekhez, a sikeres projektek megvalósításhoz közvetlen partnerkeresés, illetve közvetítés, ami jelenti a partnerekkel történő kapcsolatfelvételt és a tárgyaláskonzultációs eljárás lefolytatásának lehetőségét.

ingatlanfejlesztés: A regionális piacok ismeretével, valamint a helyi tulajdonosokkal, brókerekkel való kapcsolattartással, továbbá a közszféra és a vállalati szektor ismeretével ingatlan piaci befektetési tanácsadás, ingatlan-portfolió kialakítás és ingatlanfejlesztési menedzselés.

beruházás támogatás: Mely magába foglalja a rövid és középtávú beruházási terv elkészítését, a beruházási feladatok teljes körű koordinálását, a kiemelt beruházási tételek bonyolítását, az Önkormányzati beruházások előkészítését, a beruházási koordinátorok munkájának támogatását, valamint együttműködést a társ szervezeti egységekkel.

közbeszerzési eljárások bonyolítása, menedzselése: A támogatások lehívásához szükséges, az irányító hatóság által elvárt közbeszerzési és beszerzési eljárások lebonyolítása, menedzselése, ajánlati felhívás, dokumentáció összeállítása, az egyes eljárási cselekmények lefolytatása a Megrendelő megterhelése nélkül, mind ajánlatkérői, mind ajánlattevői oldalon.

humánerőforrás menedzselés: A vállalkozások által elérendő optimális eredmény érdekében a munkatársak, és az azok által alkotott szervezeti egységeik, céljaik szoros együttműködésének megvalósítása munka- és munkaerő közvetítéssel, oktatással, képzéssel, belső folyamatmenedzsment tanácsadással.

jogi folyamatok ellenőrzése, menedzselése: Partner ügyvédi iroda segítségével a vállalkozások komplex jogi (gazdasági-, pénzügyi-, munkajogi-, cégjogi-, ingatlanjogi-, stb.) elemzése, javaslattétel a szükséges módosításokra, iratminták készítése, személyes – akár rendszeres – konzultáció biztosítása, felelősségbiztosítással fedezett felelősségvállalás.

Utolsó frissítés: 2010 szeptember 08., szerda 16:03
 
Hungarian English German Romanian Serbian

Kiemelt Stratégiai Partnerek

Banner
Banner
Banner