Pályázatfigyelés

A pályázatfigyelés projektegyeztető megbeszélés után indul: a Porta Utilis megvizsgálja, milyen projektekhez van pénzre, támogatásra szüksége a vállalkozásnak, majd ez alapján azokat a pályázatokat keresi meg, amely: a legbiztosabban, a legtöbb pénzt, a

Pénzügyi-, és hiteltanácsadás

Magyarország gazdasági és pénzügyi működése, valamint az Uniós pénzek lehívása - mely egy összefüggő mikro-és makrogazdasági és monetáris egység jól körülírható keretei között történik - folyamatos változások

Hitelközvetítés

A hitelkérelmek elbírálását minden esetben a bankok végzik, de egy eredményes hitelkérelem összeállításában az ügyfélnek, és a hitelközvetítőknek is vitathatatlanul nagy szerepük van. A hitelközvetítő sokat tehet az eredményesség érdekében,

Pályázatírás

A Porta Utilis pályázatírás esetén: A rendelkezésre bocsátott információkat bizalmasan kezeli; külső -harmadik-  félnek a pályázó hozzájárulása nélkül betekintést nem enged; A pályázatot a pályázati kiírásnak megfelelően állítja össze az előírásoknak megfelelő

http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/346505porta_utilis_slide_01.jpg http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/227026slide_02.jpg http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/573238slide_03.jpg http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/744084slide_04.jpg
 
Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása PDF Nyomtat Email

Megjelentek az első 2015-ös GINOP pályázatok

Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása

Támogatási összeg: 1,5 millió Ft – 20 millió Ft közötti, vissza nem térítendő formában

Azonban: az igényelhető támogatási összeg nem haladhatja meg a támogatási kérelem beadását megelőző teljes lezárt üzleti év éves átlagos statisztikai állományi létszámának 1 000 000 Ft-tal szorzott összegét.

Támogatási intenzitás: 50%

Támogatható tevékenységek:
Ø Külföldi kiállításon vagy vásáron való részvétel – önállóan támogatható
1. Információs technológia-fejlesztés
2. Piacra jutás támogatása
3. Tanácsadás
(„Ágazati fókusz”) felsorolt TEÁOR besorolás szerinti fejlesztésekhez kapcsolódó tevékenységek fejleszthetőek.
Projekt megvalósítási időtartam: Támogatói Okirat hatálybalépését követő 24 hónapon belül.
Kötelezettségek:
Ø A támogatást igénylőnek vállalnia kell, hogy a projekt fizikai befejezési évét közvetlenül követő 2 üzleti évben az éves átlagos statisztikai létszámának értéke nem csökkenhet a bázislétszám alá.
Ø Külkereskedelmi felelős kijelölése
Ø Idegen nyelvű honlap kialakítása
Ø Idegen nyelvű honlap kialakítása
Pályázók köre:
Ø mikro-, kis- és középvállalkozások,
Ø melyek éves átlagos statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelem benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben minimum 2 fő volt,
Ø legalább két lezárt (beszámolóval/SZJA bevallással alátámasztott), teljes (365 napot jelentő) üzleti évvel rendelkeznek
De FONTOS kizáró ok: mely vállalatoknak nem volt export árbevétele az előző két lezárt üzleti év beszámolói alapján!

A támogatási kérelmeket 2015. június 22-től lehet benyújtani.

 

Utolsó frissítés: 2015 május 21., csütörtök 06:58
 
Helyi hő- és hűtési energiaigény kielégítése megújuló energiaforrásokkal PDF Nyomtat Email

napkollektor kp Kódszám: (KEOP-2011- 4.2.0. A) Zöld Gazdaság

Célja:

A konstrukció ösztönözni és támogatni kívánja a helyi energiaigényt, megújuló energiaforrásokból kielégítő eszközbeszerzések megvalósulását, melyek érdekében jelen konstrukció keretében támogathatott technológiák a következők:

  • napkollektoros rendszerek
  • szilárd biomassza (apríték, pellet, darabosfa, faelgázosító) kazánok
  • hőszivattyús rendszerek telepítése.

A pályázat meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 3 milliárd forint.

Magyarországon székhellyel, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező szervezet pályázhat. De a projekt megvalósítási helyszíne nem lehet a Közép-Magyarországi Régió.

Jelen pályázati konstrukció esetében az alábbi eszközök beszerzésére, valamint a hozzá kapcsolódó felmérési, beszerelési, bontási, kivitelezési költségekre, lehet pályázni: napkollektor, biomassza kazán, és hőszivattyús rendszerekre, ezek telepítésére, az energetikai auditra, valamint a szükséges tanúsítások megszerzésére. Az előzetes energetikai audit és a szükséges tanúsítások előkészítési tevékenységeknek számítanak.

Utolsó frissítés: 2011 január 26., szerda 16:48
Bővebben...
 
Épületenergetikai fejlesztések megújuló energiaforrás hasznosítással kombinálva - Zöld gazdaság PDF Nyomtat Email

napkollektor Kódszám: KEOP-2011-4.9.0

A pályázati konstrukció célja az energiahatékonyság, az energiatakarékosság valamint megújuló energiafelhasználás fokozása az energetika teljes vertikumában, azaz az energia termelése, elosztása, szállítása és – a vertikum legkritikusabbnak ítélhető szegmense – a végfelhasználás területén.

A konstrukció keretében csak energiahatékonyság fokozását valamely megújuló energiaforrás felhasználásával kombináló (továbbiakban: kombinált projekt) projektet lehet benyújtani.

Utolsó frissítés: 2011 január 21., péntek 15:58
Bővebben...
 
Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése PDF Nyomtat Email

intermodlis kzpont Kódszám: GOP-2011.-3.2.1

A pályázat célja, hogy a Magyarországon áthaladó nemzetközi áruáramlatok magas hozzáadott érték tartalmú szolgáltatásokkal történő kiszolgálása, főként a környezetvédelmi szempontból kiemelt szerepet játszó az ún. intermodális (szállítási módokat összekapcsoló) logisztikai központok fejlesztésével.

Emellett cél, hogy a regionális logisztikai központok fejlesztésével, mindenekelőtt az általuk nyújtott komplex logisztikai szolgáltatások számának bővítésével és minőségének javításával a hazai kis- és középvállalkozások (továbbiakban: KKV) versenyképessége javuljon.

A pályázat meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 9 milliárd forint a 2011-2013. évekre.

A támogatott pályázatok várható száma a 2011. évben: 30-45 db.

Jelen pályázat keretében az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 25.000.000 Ft, maximum 250.000.000 Ft, intermodális logisztikai központok esetén maximum 750.000.000 Ft.

Az ebben a pályázati felhívásban elnyerhető támogatás mértéke maximum az összes elszámolható költség

*50%-a intermodális logisztikai központok esetében,

*40%-a regionális logisztikai központok esetében,

*30% logisztikai szolgáltatásfejlesztés esetében,

A pályázatok benyújtása 2011. március 1-től - 2011. december 31-ig lehetséges.
Utolsó frissítés: 2011 január 21., péntek 13:55
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1 / 3 oldal
Hungarian English German Romanian Serbian

Kiemelt Stratégiai Partnerek

Banner
Banner
Banner