Pályázatfigyelés

A pályázatfigyelés projektegyeztető megbeszélés után indul: a Porta Utilis megvizsgálja, milyen projektekhez van pénzre, támogatásra szüksége a vállalkozásnak, majd ez alapján azokat a pályázatokat keresi meg, amely: a legbiztosabban, a legtöbb pénzt, a

Pénzügyi-, és hiteltanácsadás

Magyarország gazdasági és pénzügyi működése, valamint az Uniós pénzek lehívása - mely egy összefüggő mikro-és makrogazdasági és monetáris egység jól körülírható keretei között történik - folyamatos változások

Hitelközvetítés

A hitelkérelmek elbírálását minden esetben a bankok végzik, de egy eredményes hitelkérelem összeállításában az ügyfélnek, és a hitelközvetítőknek is vitathatatlanul nagy szerepük van. A hitelközvetítő sokat tehet az eredményesség érdekében,

Pályázatírás

A Porta Utilis pályázatírás esetén: A rendelkezésre bocsátott információkat bizalmasan kezeli; külső -harmadik-  félnek a pályázó hozzájárulása nélkül betekintést nem enged; A pályázatot a pályázati kiírásnak megfelelően állítja össze az előírásoknak megfelelő

http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/346505porta_utilis_slide_01.jpg http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/227026slide_02.jpg http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/573238slide_03.jpg http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/744084slide_04.jpg
 
Ipari komplexum ELADÓ-KIADÓ Kecskeméttől 25 krm-re PDF Nyomtat Email

izsak1 Széles spektrumban  hasznosítható ipari komplexumot kínálunk ELADÁSRA illetve BÉRBEADÁSRA Kecskeméttől 25 krm-re, Izsák délkeleti peremén, több mint 3 ha alapterületű telken, aszfaltos úton való megközelítéssel.

Az ingatlan több felépítményből áll, úgy mint műhelyek-raktárak, raktárcsarnok , tároló épület, irodaház, szolgálati lakás, istálló és porta épület .  Az épület együttes több mint 5000 m2-en helyezkedik el, jellemzően jól karbantartott, felújított , és közelmúltban kivitelezésre került épületekről beszélünk. Közműellátása biztosított, részleges  ( elektromos energia ellátás három fázisban, oszloptranszformátorról betáplált, vízellátás fúrt kútból, gázellátás telepített PB tartályból megoldott, szennyvízkezelés ülepített-szikkasztó aknákon keresztül ).

A telek rendezett, területén beton valamint zúzottkőburkolattal ellátott utak és zöldterületek lettek kialakítva. Portaszolgálattal ellátott.

Az ipari ingatlan alkalmas lehet mezőgazdasági  , élelmiszeripari , építőipari , valamint  gyártás, raktározás,  és logisztika tevékenységek folytatására is.

Megközelíthetősége jó, az 52-es,53-as, 54-es, 5-ös valamint az M5-ös autópályáról is.  A város infrastruktúrája folyamatos.

 

Kiegészítésként és pluszként, cégünk a fenti beruházásra  pályázati lehetőségek megtalálásában is segítséget nyújt.

 

 

 

Pl.: Vissza nem térítendő Uniós források  és pályázati lehetőségek nem ingatlanvételre, hanem építésre,

felújításra, gépek beszerzésére, informatikai fejlesztésre, kutatási és innovációs beruházásra:

 

1. „Ipartelepítés”: akár 50 % -os támogatási intenzitás mellett, minimum 100 millió, maximum 1000 millió támogatási összegre. Csarnok kialakítására, felépítésére, alapinfrastruktúra kiépítésére.

 

2. „Telephely fejlesztés”: akár 50%-os támogatási intenzitással, minimum 10 millió maximum 100 millió támogatási összegre. Csarnok, épület felépítésére és alapinfrastruktúra kiépítésére.

 

3. „Vállalati innováció”: akár 55%-os támogatási intenzitással, minimum 15 millió és maximum 500 millió támogatási összegre, csarnok, kutatóműhely és irodaépület építésére, alapinfrastruktúra kiépítésére, személyi bérekre, eszközökre és gépekre, szabadalmi jogok megvételére.

 

4. "Komplex technológiai fejlesztés": akár 35-40%-os támogatási intenzitással, minimum 10 millió és maximum 100 millió támogatási összegre, eszköz - gép beszerzésre, infrastruktúrális fejlesztésre, csarnok felújításra, piacra jutásra.

izsak2

A weboldalon megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a cég felelősséget nem vállal.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.

Kérjük a pontos adatokkal kapcsolatban keressen fel személyesen, vagy küldjön e-mailt.

 

Az ingatlan eladási ára: 152 Mft+áfa

Bárbeadás esetén : 4 Euro / m2+áfa

Információ: +36 70 369 2259

 


Utolsó frissítés: 2011 február 22., kedd 07:22
 
Hungarian English German Romanian Serbian

Kiemelt Stratégiai Partnerek

Banner
Banner
Banner