Pályázatfigyelés

A pályázatfigyelés projektegyeztető megbeszélés után indul: a Porta Utilis megvizsgálja, milyen projektekhez van pénzre, támogatásra szüksége a vállalkozásnak, majd ez alapján azokat a pályázatokat keresi meg, amely: a legbiztosabban, a legtöbb pénzt, a

Pénzügyi-, és hiteltanácsadás

Magyarország gazdasági és pénzügyi működése, valamint az Uniós pénzek lehívása - mely egy összefüggő mikro-és makrogazdasági és monetáris egység jól körülírható keretei között történik - folyamatos változások

Hitelközvetítés

A hitelkérelmek elbírálását minden esetben a bankok végzik, de egy eredményes hitelkérelem összeállításában az ügyfélnek, és a hitelközvetítőknek is vitathatatlanul nagy szerepük van. A hitelközvetítő sokat tehet az eredményesség érdekében,

Pályázatírás

A Porta Utilis pályázatírás esetén: A rendelkezésre bocsátott információkat bizalmasan kezeli; külső -harmadik-  félnek a pályázó hozzájárulása nélkül betekintést nem enged; A pályázatot a pályázati kiírásnak megfelelően állítja össze az előírásoknak megfelelő

http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/346505porta_utilis_slide_01.jpg http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/227026slide_02.jpg http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/573238slide_03.jpg http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/744084slide_04.jpg
 
MULTIFUNKCIONÁLIS IPARI INGATLAN ELADÓ Pest-Megye déli határán! PDF Nyomtat Email
kocser plet 2 Egy 850 m2-es gyártó üzemet kínálunk  eladásra Kocsér község belterületén,amely közvetlenül a főút  mellet helyezkedik el. Az épület  4000 m2-es összközműves telken áll és önálló helyraji számmal rendelkezik. A felépítmény durván 570 m2-es  üzemcsarnokból és 280 m2-es raktárhelyiségből áll. Az üzem belmagassága 3,7m a raktáré pedig 4,7 m magas és  3x 510 Amperes áram áll rendelkezésre .
Továbbá  tartozik hozzá egy 3 légteres , egyenként 30-40 m2-es légkondicionált irodahelyiség szociális blokkal és teakonyhával.  Az épület felújított, a fűtése gáz üzemű. Az ipari ingatlan alkalmas nyomdaipari tevékenység, csomagolóanyag gyártás, papír feldolgozás, raktározás, élelmiszer ipari ,vagy  mezőgazdasági tevékenységet folytató vállalkozások  megvalósítására is!
Megközelíthetősége kiváló.

Kiegészítésként és pluszként, cégünk a fenti beruházásra  pályázati lehetőségek megtalálásában is segítséget nyújt.

kocser plet Pl.: Vissza nem térítendő Uniós források  és pályázati lehetőségek nem ingatlanvételre, hanem építésre, felújításra, gépek beszerzésére, informatikai fejlesztésre, kutatási és innovációs beruházásra:

1. „Ipartelepítés”: akár 50 % -os támogatási intenzitás mellett, minimum 100 millió, maximum 1000 millió támogatási összegre. Csarnok kialakítására, felépítésére, alapinfrastruktúra kiépítésére.

2. „Telephely fejlesztés”: akár 50%-os támogatási intenzitással, minimum 10 millió maximum 100 millió támogatási összegre. Csarnok, épület felépítésére és alapinfrastruktúra kiépítésére.

3. „Vállalati innováció”: akár 55%-os támogatási intenzitással, minimum 15 millió és maximum 500 millió támogatási összegre, csarnok, kutatóműhely és irodaépület építésére, alapinfrastruktúra kiépítésére, személyi bérekre, eszközökre és gépekre, szabadalmi jogok megvételére.

4. "Vállalat fejlesztés mikrovállalkozások részére": vissza nem térítendő támogatási összeg kombinálva mikrohitel felvételével. mimimum 1 millió maximum 4 millió vissza nem térítendő támogatás, és minimum 1 millió maximum 8 millió mikrohitel kihelyezés.

A weboldalon megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a cég felelősséget nem vállal.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.

Kérjük a pontos adatokkal kapcsolatban keressen fel személyesen.kocsr trkp

Az ingatlan eladási ára: 32 MFt

Információ: 70/369-2259

Utolsó frissítés: 2011 február 02., szerda 13:48
 
Hungarian English German Romanian Serbian

Kiemelt Stratégiai Partnerek

Banner
Banner
Banner