Pályázatfigyelés

A pályázatfigyelés projektegyeztető megbeszélés után indul: a Porta Utilis megvizsgálja, milyen projektekhez van pénzre, támogatásra szüksége a vállalkozásnak, majd ez alapján azokat a pályázatokat keresi meg, amely: a legbiztosabban, a legtöbb pénzt, a

Pénzügyi-, és hiteltanácsadás

Magyarország gazdasági és pénzügyi működése, valamint az Uniós pénzek lehívása - mely egy összefüggő mikro-és makrogazdasági és monetáris egység jól körülírható keretei között történik - folyamatos változások

Hitelközvetítés

A hitelkérelmek elbírálását minden esetben a bankok végzik, de egy eredményes hitelkérelem összeállításában az ügyfélnek, és a hitelközvetítőknek is vitathatatlanul nagy szerepük van. A hitelközvetítő sokat tehet az eredményesség érdekében,

Pályázatírás

A Porta Utilis pályázatírás esetén: A rendelkezésre bocsátott információkat bizalmasan kezeli; külső -harmadik-  félnek a pályázó hozzájárulása nélkül betekintést nem enged; A pályázatot a pályázati kiírásnak megfelelően állítja össze az előírásoknak megfelelő

http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/346505porta_utilis_slide_01.jpg http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/227026slide_02.jpg http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/573238slide_03.jpg http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/744084slide_04.jpg
 
Ingatlan eladás
Ipari komplexum ELADÓ-KIADÓ Kecskeméttől 25 krm-re PDF Nyomtat Email

izsak1 Széles spektrumban  hasznosítható ipari komplexumot kínálunk ELADÁSRA illetve BÉRBEADÁSRA Kecskeméttől 25 krm-re, Izsák délkeleti peremén, több mint 3 ha alapterületű telken, aszfaltos úton való megközelítéssel.

Az ingatlan több felépítményből áll, úgy mint műhelyek-raktárak, raktárcsarnok , tároló épület, irodaház, szolgálati lakás, istálló és porta épület .  Az épület együttes több mint 5000 m2-en helyezkedik el, jellemzően jól karbantartott, felújított , és közelmúltban kivitelezésre került épületekről beszélünk. Közműellátása biztosított, részleges  ( elektromos energia ellátás három fázisban, oszloptranszformátorról betáplált, vízellátás fúrt kútból, gázellátás telepített PB tartályból megoldott, szennyvízkezelés ülepített-szikkasztó aknákon keresztül ).

A telek rendezett, területén beton valamint zúzottkőburkolattal ellátott utak és zöldterületek lettek kialakítva. Portaszolgálattal ellátott.

Az ipari ingatlan alkalmas lehet mezőgazdasági  , élelmiszeripari , építőipari , valamint  gyártás, raktározás,  és logisztika tevékenységek folytatására is.

Megközelíthetősége jó, az 52-es,53-as, 54-es, 5-ös valamint az M5-ös autópályáról is.  A város infrastruktúrája folyamatos.

 

Kiegészítésként és pluszként, cégünk a fenti beruházásra  pályázati lehetőségek megtalálásában is segítséget nyújt.

 

Utolsó frissítés: 2011 február 22., kedd 07:22
Bővebben...
 
MULTIFUNKCIONÁLIS IPARI INGATLAN ELADÓ Pest-Megye déli határán! PDF Nyomtat Email
kocser plet 2 Egy 850 m2-es gyártó üzemet kínálunk  eladásra Kocsér község belterületén,amely közvetlenül a főút  mellet helyezkedik el. Az épület  4000 m2-es összközműves telken áll és önálló helyraji számmal rendelkezik. A felépítmény durván 570 m2-es  üzemcsarnokból és 280 m2-es raktárhelyiségből áll. Az üzem belmagassága 3,7m a raktáré pedig 4,7 m magas és  3x 510 Amperes áram áll rendelkezésre .
Továbbá  tartozik hozzá egy 3 légteres , egyenként 30-40 m2-es légkondicionált irodahelyiség szociális blokkal és teakonyhával.  Az épület felújított, a fűtése gáz üzemű. Az ipari ingatlan alkalmas nyomdaipari tevékenység, csomagolóanyag gyártás, papír feldolgozás, raktározás, élelmiszer ipari ,vagy  mezőgazdasági tevékenységet folytató vállalkozások  megvalósítására is!
Megközelíthetősége kiváló.

Kiegészítésként és pluszként, cégünk a fenti beruházásra  pályázati lehetőségek megtalálásában is segítséget nyújt.
Utolsó frissítés: 2011 február 02., szerda 13:48
Bővebben...
 
TÖBB FUNKCIÓRA ALKALMAS IPARI TERÜLETET KÍNÁLUNK BEFEKTETŐK SZÁMÁRA PDF Nyomtat Email


Kecskemét Északkeletei kivezető szakaszán , főútvonal mellet, 9700 m2-es m összközműves ipari terület eladó, 25% beépíthetőséggel. Mivel ebben a zónában számottevő ipari létesítmények működnek, adott a meglévő infrastruktúra és a jó megközelíthetőség. Jelenleg  jogerős építési engedéllyel rendelkezik, amely szerint 2 db 800 m2-es szigetelt, zárt üzem , és egy hozzá tartozó 800m2-es tároló kivitelezése valósítható meg az üres, saroktelken.
Az építési engedély 2010. áprilisában lépett hatályba. latvany ep 1 Alkalmas például raktározás, logisztika, termelési tevékenység, gyártás, vagy  komplex irodaház kialakítására.

Kiegészítésként és plusz szolgáltatásként, cégünk a fenti beruházásra  pályázati lehetőségek és Uniós forrás megtalálásában és vissza nem térítendő forrás lehívásában is segítséget nyújt.
Pl.: Vissza nem térítendő Uniós források  és pályázati lehetőségek ingatlanvételre, építésre, felújításra, gépek beszerzésére, informatikai fejlesztésre, kutatási és innovációs beruházásra:
Utolsó frissítés: 2011 február 21., hétfő 12:36
Bővebben...
 
Ingatlanfejlesztési program a PORTA UTILIS-nél PDF Nyomtat Email

ipari park lgi felvtel

A PORTA UTILIS tanácsadói és projektfejlesztői szolgáltatása újabb speciális területtel bővül, mellyel Partnerei és Ügyfelei számára nyújt minden igényt kielégítő komplex ingatlanfejlesztő tevékenységet.

Ezen újfajta tanácsadói tevékenységben a saját, illetve szerződött Partnerei tulajdonában álló ingatlanok értékesítésében és bérbeadásában közvetít az eladó és a vevő között. Azonban a tanácsadás keretében nemcsak egy egyszerű közvetítési folyamatot bonyolít le, hanem a megjelölt ingatlanok vonatkozásában üzleti és projektfejlesztési koncepciót dolgoz ki minden egyes ingatlan mellé.

Így különösképpen az ingatlan szerkezeti, piaci és földrajzi sajátosságait felmérve, egyedi uniós és hazai forrásokat jelöl meg, melyek ismeretével és felhasználásával a beruházó az ingatlan megvétele, vagy bérbevétele mellett egy hosszú távú fejlesztési koncepciót is kap, vissza nem térítendő támogatási összegekkel.

Ingatlanok feltöltése folyamatban….

Utolsó frissítés: 2011 február 21., hétfő 12:33
 


Hungarian English German Romanian Serbian

Kiemelt Stratégiai Partnerek

Banner
Banner
Banner