Pályázatfigyelés

A pályázatfigyelés projektegyeztető megbeszélés után indul: a Porta Utilis megvizsgálja, milyen projektekhez van pénzre, támogatásra szüksége a vállalkozásnak, majd ez alapján azokat a pályázatokat keresi meg, amely: a legbiztosabban, a legtöbb pénzt, a

Pénzügyi-, és hiteltanácsadás

Magyarország gazdasági és pénzügyi működése, valamint az Uniós pénzek lehívása - mely egy összefüggő mikro-és makrogazdasági és monetáris egység jól körülírható keretei között történik - folyamatos változások

Hitelközvetítés

A hitelkérelmek elbírálását minden esetben a bankok végzik, de egy eredményes hitelkérelem összeállításában az ügyfélnek, és a hitelközvetítőknek is vitathatatlanul nagy szerepük van. A hitelközvetítő sokat tehet az eredményesség érdekében,

Pályázatírás

A Porta Utilis pályázatírás esetén: A rendelkezésre bocsátott információkat bizalmasan kezeli; külső -harmadik-  félnek a pályázó hozzájárulása nélkül betekintést nem enged; A pályázatot a pályázati kiírásnak megfelelően állítja össze az előírásoknak megfelelő

http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/346505porta_utilis_slide_01.jpg http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/227026slide_02.jpg http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/573238slide_03.jpg http://www.portautilis.hu/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/744084slide_04.jpg
 
Hírek, friss hírek
Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása PDF Nyomtat Email

Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása

GINOP-2.1.1-15

Jelen Felhívás célja a hazai vállalkozások kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységének növelése olyan hazai kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységek támogatásával, amelyek jelentős szellemi hozzáadott értéket tartalmazó, új, piacképes termékek, szolgáltatások, technológiák, továbbá ezek prototípusainak kifejlesztését eredményezik.

 

 

 

 

Támogatható tevékenységek:

Ø Kutatás-fejlesztési projektekhez

1. Ipari kutatás

2. Kísérleti fejlesztés

Ezen két témakörön belül elszámolható költségek köre:

· projekt előkészítés, projektmenedzsment,

· tájékoztatás és nyilvánossággal kapcsolatos szolgáltatások,

· eszközbeszerzés,

· épület építése – korszerűsítés – átalakítása - bővítése.

Fontos iparági megszorítás, csak azon projektek támogathatóak, amelyek közvetlenül vagy közvetve illeszkednek a Nemzeti Ágazati Fejlesztési Koncepció által meghatározott nemzeti ágazati prioritások vagy intelligens technológiák valamelyikéhez.

 


 

A Kedvezményezett által vállalt kötelezettségek:

K+F+I tevékenység eredményéből (létrehozott prototípus, termék (beleértve az alkatrész és/vagy részegység), technológia vagy szolgáltatás értékesítéséből származó árbevétele a projekt pénzügyi befejezési évét követően a fenntartási időszak utolsó két évéig bármely 2 egymást követő üzleti évben eléri a támogatási összeg legalább 30%-át.

A projekt fizikai befejezésére a projekt megkezdését, vagy amennyiben a projekt a Támogatási szerződés hatályba lépéséig nem kezdődött meg, a Támogatási szerződés hatályba lépését követően legfeljebb 24 hónap áll rendelkezésre.

Támogatási kérelmet benyújtók köre: mikro-, kis-, és középvállalkozások, illetve nagyvállalatok!

Beadási határidők: támogatási kérelmek benyújtása 2015. szeptember 30-tól 2017. szeptember 29-ig lehetséges.

Támogatás mértéke: az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 50 millió forint, maximum 1000 millió forint.

FONTOS: egy vállalkozás maximális támogatási összege nem lépheti át, az utolsó lezárt üzleti év, jóváhagyott éves beszámoló alapján kimutatott nettó árbevétel összegét.

Támogatási intenzitás: 25-80%-ig terjedhet!

 

Utolsó frissítés: 2015 augusztus 28., péntek 06:33
 
Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása PDF Nyomtat Email

 

Megnyílt a mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatását megcélzó pályázat

GINOP 1.2.2-15

Támogatható tevékenységek:

Új eszköz beszerzése – önálló – ( minimum 50 % a teljes költségvetéshez képest)

Az anyagmozgatáshoz és/vagy raktározáshoz és/vagy csomagoláshoz kapcsolódó új eszköz beszerzése (maximum 10% a teljes költségvetéshez képest)

Az új eszköz működtetéséhez szükséges infrastrukturális és ingatlan beruházás (maximum 25% a teljes költségvetéshez képest – együtt az anyagmozgatással)

Információs technológia-fejlesztés (szoftver maximum 10%, vagy 3 millió a teljes költségvetéshez képest)

Online megjelenés

HA nem Szabad Vállalkozási Zóna a megvalósítási helyszín csak és kizárólag feldolgozóipari tevékenységek fejleszthetőek –TEÁOR alapján és CSAK a megadott VTSZ számú berendezések kerülhetnek beszerzésre.

Projekt végrehajtására összesen 12 hónap áll rendelkezésre.

Kötelező vállalások:

Létszámtartás

Személyi jellegű ráfordítás növelése (5%-os növekedés, vagy támogatási összeg 5%-val növekszik vagy a támogatási összeg 50%-át eléri 2 év alatt)

Nettó árbevétel növekedés (a növekmény eléri a támogatási összeget, 5%-os növekedés 2 év végére, vagy átlagban)

Pályázók köre: mikro-, kis-, és középvállalkozások, 1 teljes üzleti év, Statisztikai létszám 1 fő

(nem szükséges az 1 év és az 1 fő, ha feldolgozóiparra vonatkozó tevékenységet folytatnak)

+

Árbevétel nem lehet kisebb, mint a projekt teljes költségvetése feldolgozóipar esetén, ha nincs feldolgozóipari tevékenység, akkor 50%-ot nem haladhat meg! Mérlegfő összeget sem haladhatja meg a projekt költségvetése.

A támogatási kérelmek benyújtása 2015. július 08-től 2017. július 10-ig lehetség

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 5.000.000 Ft, maximum 50.000.000 Ft. Az egy teljes (365 napos), lezárt üzleti évvel nem rendelkező vállalkozások esetén15 az igényelhető támogatás összege legfeljebb 10.000.000 Ft lehet.

A támogatás maximális mértéke az összes elszámolható költség 50%-a,

 

Utolsó frissítés: 2015 augusztus 28., péntek 06:29
 
Telephelyfejlesztés meghosszabbított határidővel!!! PDF Nyomtat Email
index12

TELEPHELYFEJLESZTÉS meghosszabbított beadási határidővel a Dél-alföldi Régióban is!!!!

Jelen pályázati kiírás célja mikro-, kis- és középvállalkozások különféle infrastrukturális fejlesztéseinek támogatása egy pályázati projekt keretében annak érdekében, hogy ezen beruházások révén fejlődhessenek a vállalkozások, új munkavállalókat foglalkoztathassanak. A vállalkozások minél több területet érintő fejlesztése céljából, jelen kiírás alapján az infrastrukturális elemek fejlesztése mellett, egyidejűleg eszközbeszerzésre is lehet pályázni.

Támogatás összege:

Jelen pályázat keretében az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 10 millió Ft, maximum 60 millió Ft.

Támogatási intezitás:

  • Dél-akföldi Régióban megvalósuló projektek esetében

Mikro-, és kisvállalkozások esetében az összes elszámolható költség maximum 70%

Középvállalkozások esetében az összes elszámolható költség maximum 60 %


A pályázatok benyújtási határidejét az NFÜ meghosszabbította: 2014. január 6. napig!

 

Támogatható tevékenységek köre:

A Pályázati Felhívás keretében a GOP Részletes Pályázati Útmutató alapján az alábbi tevékenységek támogathatóak:

Regionális beruházási támogatásként

  1. Eszközbeszerzés
  2. Infrastrukturális és ingatlan beruházás
  3. Információs technológia fejlesztés

Jelen pályázati kiírás keretében legfeljebb 50 % előleg igényelhető,

Utolsó frissítés: 2013 november 29., péntek 07:56
 
ÚJRA! Támogatás kertészeti gépek beszerzéséhez!!! PDF Nyomtat Email

traktor A támogatás célja a kertészeti ágazat technológiai színvonalának javítása érdekében környezetbarát (energiatakarékos) kertészeti gépek és technológiai berendezések beszerzése.

A támogatási igényeket 2013. augusztus 15-én 8 órától forráskimerülésig, de legkésőbb 2013. október 18-án 18 óráig van lehetőség benyújtani.

A támogatásokat a hatályos és lezárt gépkatalógusban meghatározott kódok alapján azonosítható kertészeti gépek és technológiai berendezések (a továbbiakban: gép) beszerzésére vagy kizárólag azon kertészeti traktorok beszerzésére igényelhető, amelyeknek teljesítménye legfeljebb 75 kW.

A támogatás mértéke a támogatási kérelem alapján jóváhagyott összes elszámolható kiadás 35%-a.

A támogatási feltételekkel kapcsolatos részletes tájékoztatás a 62/2013. (VII. 24.) VM rendeletben olvasható.

Utolsó frissítés: 2013 augusztus 05., hétfő 09:13
 
ÚJRA vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára!!! PDF Nyomtat Email
hegesztorobot

KMOP-2013-1.2.1/A - Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése

Budapest és Pest megyei projekt megvalósítás!

 

A megjelent pályázati kiírás célja kis- és középvállalkozások különféle belső fejlesztéseinek –eszköz vásárlás - támogatása egy pályázati projektkeretében annak érdekében, hogy ezen beruházások révén fejlődhessenek a vállalkozások, új munkavállalókat foglalkoztathassanak, és új piacokat szerezhessenek.

A támogatás összege az igényelhető vissza nem térítendő támogatás vonatkozásában: minimum 3 millió Ft, maximum 20 millió Ft,

Az elmúlt évek technológiai fejlesztésére kiírt pályázatokhoz képest a támogatási intezitás nem változott. Az elnyerhető támogatás mértéke maximum az összes elszámolható költség 35%-a mikro-, kis- és középvállalkozások esetében, hangsúlyozva hogy ez Budapest és Pest megyei projekt megvalósításokra vonatkozik!

A pályázatok benyújtására rövid határidőt szabott a Közreműködő Szervezet.

Utolsó frissítés: 2013 július 30., kedd 11:29
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

1 / 5 oldal
Hungarian English German Romanian Serbian

Kiemelt Stratégiai Partnerek

Banner
Banner
Banner